LIVRARE

Transport gratuit - Pentru comenzi mai mari de 1000 lei
Cost transport: 20 lei - pentru comenzi mai mici de 200 lei

După plasarea comenzii veți fi contactat:

 • Pentru confirmarea comenzii, în maximum 48h.
 • De către șofer, înainte de livrare

 • Termenul de livrare este de 4-10 zile lucrătoare

  *Pentru anumite produse făcute la comandă sau la care stocul lipsește (situații rare), acest termen poate fi mai mare, însă veți fi anuntat telefonic în astfel de cazuri și puteți anula comanda dacă nu sunteți de acord.

  Transportul de la fabrică se face prin rețeaua noastră de distribuție și în unele situații prin curier la adresa specificată în comandă. Vă vom contacta înainte pentru confirmarea comenzii. Transportul este asigurat numai până în fața blocului/porții, nu și urcatul acestora sau căratul în casă.

  Atenție, nu livrăm în zone/localități ce implică trecerea cu bacul sau pe drumuri de tip forestier, nepietruite sau neasfaltate.

  Numerar la livrare prin ramburs sub 10.000 ron (comenziile cu o valoare mai mare de 10.000 ron se pot plati doar prin transfer bancar sau online cu cardul)


  Cu card bancar prin serviciul securizat EU PLATESC (posibilitate de 6 rate)

  Prin transfer bancar direct în contul:

  RO53 INGB 0000 9999 1151 3760
  Companie: CANADIAN HOME 2000
  Adresa: Loc. Moinesti Str. Plopilor 28 B, 605400 Moinesti


  Politica de retur

  Politica de retur CANADIAN HOME 2000 

  In cazul in care doriti sa anulati o comanda sau sa va retrageti din contract inainte ca produsele sa fie efectiv livrate, va rugam sa contactati CANADIAN HOME 2000 la numarul de telefon 0770 798 529 sau la adresa de email reclamatii@depozituldemobilier.ro.

  Potrivit legislatiei din Romania, articolul 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor si fara a suporta alte costuri decat costurile directe de returnare a produselor. Termenii si conditiile de returnare a produselor.

  Daca doriti sa va retrageti din contract dupa ce produsele v-au fost livrate, trebuie sa solicitati in scris acest fapt, completand formularul de retur din aceasta pagina conform indicatiilor si sa specificati in mod clar ce produse doriti sa returnati, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea lor. Formularele completate dupa acesta perioada nu sunt valabile. Un operator CANADIAN HOME 2000 va va contacta pentru a stabilii detaliile legate de returnarea produselor in termen de 3 zile lucratoare din momentul inregistarii.

  Atenție!
  In cazul in care mobilierul se monteaza, acesta nu mai poate fi returnat, fiind considerat produs utilizat.

  Produsele trebuie returnate in starea de produs nou si insotite de toate accesoriile aferente , documentele originale , in ambalajul lor original. In cazul in care lipsesc elemente ale produsului , feronerie , coltare de protectie sau bunurile nu au fost ambalate in acelasi mod in care au fost expediate , vanzatorul poate refuza returul produsului.

  Va recomandam ca pe perioada de 14 zile in care va puteti exercita dreptul de retragere din contract , sa nu aruncati ambalajul original , documentele ce insotesc produsul , folia sau elementele de protectie ale elementelor de mobila. 

  Va aducem la cunostiinta ca in calitate de consumator sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora . Totodata va aducem la cunostiinta ca produsul returnat trebuie sa indeplineasca conditiile pentru a putea fi repus in vanzare ca si produs nou , fiind esentiala prezenta ambalajului original si a elementelor de siguranta si protectie a produsului precum si a documentelor ce insotesc acest produs.

  Dupa descarcarea si completarea formularului de retur ( linkul de mai sus ) in termenul legal , urmeaza sa incarcati acest formular pe site si in acest termen de 14 zile in calitate de consumator aveti obligatia ca pe langa ambalarea produsului in acelasi mod in care acesta a fost receptionat, de a expedia produsul prin orice transportator la unitatea de service a Vanzatorului situata in localitatea Moinesti, str. Plopilor 28, județ Bacău. 

  CANADIAN HOME nu suporta costul transportului in cazul returului de produse , urmand ca acesta sa fie suportat de consumator . Formularul de retur incarcat pe site trebuie listat si sa insoteasca produsul urmand a fi afisat pe ambalajul coletului . In acest formular trebuie specificat numarul de pachete ce se returneaza si greutatea lor pentru ca Vanzatorul sa poata verifica daca produsele returnate au aceleasi caracteristici ca cele vandute . Pentru ca returul sa fie acceptat este necesar ca produsele sa fie insotite de formularul de retur in care sa fie specificat numarul de pachete aferente returului , acest formular sa fie semnat si de catre transportator si sa fie insotit de o copie a facturii de vanzare a produselor. 

  Completarea formularului este esentiala pentru ca atat Consumatorul cat si Vanzatorul sa fie exonerati de raspundere pe durata transportului de produse . In momentul receptionarii produselor se vor face poze coletelor treimise ca si retur si urmeaza a se semna predare -primirea cu transportatorul , a formularului de retur atasat coletelor . Lipsa formularului impiedica realizarea procedurii de retur . Va aducem la cunostiinta ca in cazul, in care produsul la momentul in care se va verifica returul , prezinta deteriorari ca urmare a transportului , a montajului , prezinta zgarieturi , pete , este murdar , are elemente lipsa inclusiv elemente de protectie , feronerie lipsa sau orice alte neconformitati care impiedica vanzarea acestuia ca si produs nou , da dreptul Vanzatorului de a refuza returul produsului , urmand ca in aces caz produsul sa fie pus la dispozitia consumatorului si returnat acestuia . Produsele vor fi puse la dispozitia consumatorului la unitatea de service situata in localitatea Moinesti, str. Plopilor, nr 28, jud. Bacău, de unde consumatorul are dreptul de a prelua aceste produse in termen de maxim 30 de zile . 

  In cazul in care aceste produse nu sunt preluate in acest termen , Vanzatorul va fi exonerat de orice raspundere legata de produsele aflate in custodie ca urmare a procesului de retur . Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate dupa specificatiile si instructiunile cumparatorului , produsele ce sunt parte a unui ansamblu si nu pot fi , prin natura acestora , separate de celelalte elemente componente si orice produse ce apar ca fiind executate la comanda. Produsele confecționate conform instrucțiunilor clientului /produsele configurate special nu pot fi returnate. Din motive de igienă, produsele textile destinate folosirii personale intime (inclusiv dar fără limitare la saltele, prosoape, lenjerii de pat, halate, perne) și care au fost desigilate vor fi considerate purtate /utilizate, și nu pot fi returnate și /sau înlocuite decât pentru lipsă de conformitate. 

  Formular de reparatitie 

  Daca mobila pe care a-ti comandat-o ajunge la dumneavoastra cu defectiuni precum: 

  • repere rupte sau lovite
  • oglinda/sticla sparta sau ciobita 

  se pot inlocui gratuit completand formularul de mai jos. 

  Pentru o mai buna identificare va rugam sa completati toate campurile de mai jos si fotografiati reperul distrus astfel:

  1. Unghi inclinat care sa permita identificarea partii cantuite, fata-verso 
  2. Masurati lungimea si latimea reperului folosind ca instrument de masura metrul, identificati-l in schita de montaj si incercuiti atat reperul cat si denumirea acestuia apoi faceti poza schitei de montaj 

  Atentie! 

  Nu beneficiati de inlocuirea gratuita a reperului distrus din cauza montarii necorespunzatoare cu schita de montaj. Inainte de a completa formularul asigurati-va ca reperul respectiv nu a suferit stricaciuni cauzate de dvs. (melamina distrusa din cauza cuielor batute defectuos, oglinda sparta din cauza folosirii unor suruburi neconforme, placa de pe spatele produsului.) 

  Sesizarile trebuie semnalate in maxim 5 zile lucratoare de la primirea produsului. Termenul de livrare al reparatiilor este de 15 zile calendaristice.

   Pentru a continua, va fi nevoie sa accepti Termenii si conditiile si Politica de Confidentialitate.